INLOGGEN
«»

Monddood is mijn straf

 hak mijn vingers af
 geen kootje typt jouw schande
 het onverwachte is getopt
 teksten zijn alleen maar
 goed voor allerhande

 strop me nek
 wurg mijn woorden
 snijd mijn lange adem af
 verveling zal me gaan vermoorden
 monddood is mijn straf

 de guillotine
 maakt geen halszaak
 van een wachtwoord op de site
 incest houdt je binnen
 de buitenkant staat als een huis

 maar nooit is er meer nieuws
 eigendunk droogt bronnen op
 talenten zijn allang gevlogen
 gedichten worden afgekloven
 arrogantie heeft de deur gesloten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Monddood is mijn straf’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.