Van het kruis gewist

wil melker

 de woorden
 zijn geschreven
 in klank en kleur
 tot zin geweven

 strofen structureren
 het verhaal
 de wende lijkt banaal
 voorkomt puntig een schandaal

 het mes is kil
 gezet in harmonie
 fileert emotieloos patronen
 om de pointe weg te honen

 de woorden zijn gekist
 gedicht en titel al begraven
 schrijvers naam
 is van het kruis gewist

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

26/05/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van het kruis gewist’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.