INLOGGEN
«»

Praten zonder gesprek

 blikken in ogen die
 wijken voor kijken
 in een cirkelend
 praten zonder gesprek

 nietszeggende stemmen
 die zichzelf verwennen
 overschreeuwen de harde
 muziek wie kent ze niet

 hun toon is gewoner
 dan de ruis van de bomen
 een vogel fluit zijn bestaan
 hun lied is wel te verstaan

 een middag gedichten
 gevuld met gezichten die
 iedereen anders beleeft ik wil
 dat je mij als mezelf eens leest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Praten zonder gesprek’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.