INLOGGEN
«»

Met harde ogen

 ik wil met pijn
 je raken de diepste
 passie in je smaken

 daag maar uit
 met harde ogen
 zachtheid is gedogen

 ik zal je breken
 zodat je eigen jeugd
 zich in gevoel kan wreken

 voor de hardheid
 die is aangedaan toen
 ze jou alleen liet staan

 eindelijk de kern voelen
 die ongeraakt bleef woelen
 dan je overgeven aan genot

 ik laat je wonden
 voelen van de scherven
 die de jaren je deed erven

 zal je tot het uiterste
 met pijn gaan strelen dan
 helen in het samen bloeden

 verloren tijd vergoeden
 kan ik niet je nieuwe openheid
 geeft alle vrijheid aan je eigen lijf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

14/09/2011 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met harde ogen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.