INLOGGEN
«»

Met grote ogen

 je hebt je
 kleden afgelegd
 en alles op een rij gezet

 met grote ogen
 in een smal gelaat
 kijk je de wereld aan

 of wij passanten zijn
 die af en toe nog
 even naast je staan

 jij kon niet duiken
 voor die steen of schuilen
 voor de bui die je zag hangen

 nog is er het verlangen
 dat ongemerkt het leven
 de dood geen kans zal geven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Met grote ogen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.