Lijven koud en zonder hart

wil melker

 ik kruip soms weg
 ver weg en wil niets
 meer van mezelf weten

 speel met poppen
 waarvan ik de koppen
 maar niet kan vergeten

 grote neus was mij het liefst
 scheve mond had altijd praatjes
 donkere ogen voelden diep
 de kleinsten waren steeds mijn maatjes

 ik word gespeeld
 gezichten ken ik niet
 de koppen hebben iets aparts
 de lijven koud en zonder hart

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

03/05/2010

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lijven koud en zonder hart’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.