Hoge tonen

wil melker

 uit de stalen kerktoren
 verwaaien hoge tonen
 echo’s van tijd

 seconden roesten niet
 rijgen zich aaneen
 tot kettingen van uren

 die dagen vastklinken
 tot maanden
 ze verankeren in jaren

 de toren priemt
 naar de oneindigheid
 tijd staalt tevergeefs in eeuwigheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

03/09/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hoge tonen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.