Geld keert iedere cent

Door: wil melker

 het lijf in pose
 gezicht zonder mimiek
 alleen in ogen
 schaduwt het verdriet

 haar bewegen is gevat
 door draden tegen zwart
 onzichtbaar voor publiek
 dat ademloos geniet

 de ster speelt slechts de
 wil van regisseur en producent
 zij trekken aan de touwtjes
 want geld keert iedere cent

 haar vrijheid is beknot
 de ziel genadeloos gekooid
 zij danst en zingt als ledenpop
 haar echte tranen zie je nooit



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Geld keert iedere cent’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.