Eindigt ook de goot

wil melker

 gele vogels
 blauwe luchten
 vluchten in een
 pandemonium van geluid

 de hoogste tonen
 ijlen zo voorbij
 wij modderen in de
 middelmoot van leven en of dood

 waar as en graven
 in de diepste
 regionen klagen
 eindigt ook de goot

 ik paletteer en orkestreer
 de chaos in mijn kop
 daar vliegt de gele vogel
 zich ooit in het blauw kapot

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Eindigt ook de goot’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.