Een enkele lijn

wil melker

 langzaam werden
 de gezichten grijs
 kleuren zachter in vervagen

 een enkele lijn
 geboren in het zijn
 bleef nog herinneringen dragen

 de horizon kon
 ik al raken in het
 zo tastbare dichtbij

 het licht ging uit
 zelfs de helderste dromen
 wilden niet meer komen

 met stok en hond
 ga ik op pad
 voor mijn andere zintuigen
 begint het echte leven pas

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

03/03/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een enkele lijn’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.