Blazen bazuinen finale

wil melker

 nog schetteren trompetten
 schreeuwen sprekers
 hun lof over de partij
 blazen bazuinen finale

 tot vendels en vlaggen
 worden gestreken
 en zonder peiling
 de uitslag wordt bekeken

 folders vertrapt
 ballonnen geknapt
 in achterkamers
 gonzen verhalen

 konkelarij giet
 water bij de wijn
 het etiket pluche
 kent zijn eigen venijn

 de coalitie is gesmeed
 de leugens nog heet
 het kabinet is beklonken
 wij zijn er weer ingestonken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

10/09/2012

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Blazen bazuinen finale’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.