INLOGGEN
«»

Bestaan in onbegrepen tijd

 er is stilte
 in de dagen
 een zacht verlangen
 zonder vragen

 een zon die schijnt
 maar als je je wilt
 koesteren voel je hoe
 haar warmte verdwijnt

 geen woorden maar
 bestaan in onbegrepen tijd
 uren die zichzelf overleven
 die geen herinneringen geven

 minuten zonder
 enige bestemming
 je laat het gaan er is
 geen rationele remming

 je geeft je over
 laat seconden langs
 je vingers glijden en weet
 het heden gedachteloos te mijden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bestaan in onbegrepen tijd’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.