INLOGGEN
«»

een belangrijk besluit

Aan de rand van de stad staat een huisje

Ah, de omgeving is zo mooi want je bent

er vlak bij het zilvermeer en als je het

tuinpad afloopt sta je in het groen.


Nabij het bos…een huisje dat wacht op

mij. Als ik de sleutel voor het eerst in het

slot steek dan zal mijn gevoel het me

zeggen…het zal me omhelzen of afstoten.


Een huisje daar aan de rand van de stad

de omgeving heeft mijn hart al gestolen.

En ik kan er precies één nachtje over na

denken.. en dan mijn besluit nemen.


Oh, ik zal mijn oude buurt missen waar ik

volwassen werd…als dit huis kon praten

geluk, verdriet en alle mensen die mijn

wereld hebben gekleurd.


Men zegt :daar laat je wat en daar vind je wat

maar ik zal naar mijn gevoel luisteren.

Ik sta aan een nieuwe weg in mijn leven en ik

zal het weten, ik zal het voelen


Aan de rand van de stad wacht een nieuw huis
op mij...met alle voorzieningen van de stad.
Natuur in overvloed en qua ruimte precies goed
zal het huis me omhelzen of afstoten ?

Ik zal het weten , ik zal het voelen

straks !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fairouz
Actief sinds: 08-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘een belangrijk besluit’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.