INLOGGEN
«»

dat simpele gebaar

ik sluit mijn ogen voor heel even
- een klein simpel gebaar-
en herinner me vanmorgen , jij
die mijn gezicht in je handen
nam … zo liefdevol

in dat simpele gebaar van mijn
ogen sluiten , om even terug te
halen –onze intimiteiten –
de beelden , zo helder van de
nacht die we samen deelden

groot geluk in een simpel gebaar
mijn ogen sluiten , voor heel even
maar

mijn naakte schouder die precies in
in de kom van je hand past , iets waar
jij je over kan verbazen , elke morgen
weer . het zijn juist die kleine intieme
dingen die ik zie in dat simpele gebaar

mijn ogen sluiten voor heel even maar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fairouz
Actief sinds: 08-02-2014Informatie bij het gedicht:

het samenzijn Auteursrechten
Op dit gedicht ‘dat simpele gebaar’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.