te oud

Fairouz

ze heeft geprobeerd te leven
toen de zon geen warmte
meer gaf..
haar lichaam steenkoud was

elke dag ( ook haar hart )

waar ze te oud was voor hem
met vijf en twintig jaren.
nu wil ze naar een plek zonder
angst, verdriet en pijn

niets weten van hen samen

geen herinneringen meer aan
toen , gelukkig en verliefd…
waar liefde bedrog is geworden
daar wil ze niet meer zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fairouz (Actief sinds: 08-02-2014)

Informatie bij het gedicht

hij had liever iets jonger

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘te oud’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.