geef het tijd

Fairouz

geef het tijd

nachten eindeloos lang
hart koud als ijs
liefkozende woorden
die herinneringen zijn
geworden
er was zoveel mis

omdat tranen zouden drogen
vanzelf alles weer zou helen
want beter tevreden en alleen
dan ongelukkig samen

liet ik je gaan

daarvan kreeg ik geen spijt
mijn hart opende zich
voor een nieuw begin
er woont opnieuw een
ander in

liefde kleurt mijn wangen
weer met een zachte
blos en zie…

tijd bleek een vriend

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fairouz (Actief sinds: 08-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘geef het tijd’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.