en ik wilde zo graag

Fairouz

ik herinner me je gelaat
zonder emotie
je woorden die nauwelijks
iets prijs gaven

ik wilde zo graag…
zo graag

meer van je weten, ik
zocht - durfde niet -
mijn blikken volgden
jij, een man

en ik wilde zo graag
zo graag

iets van je emotie zien
een lach op je gezicht
een lach voor mij
maar ik was nog een
maar een meisje

wist nog van niets

al wilde ik je zo graag
ik heb je laten gaan
erger nog
heb er niets voor gedaan

maar ik wilde het wel
zo graag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fairouz (Actief sinds: 08-02-2014)

Informatie bij het gedicht

ze was te jong voor iemand als hij

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘en ik wilde zo graag’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.