INLOGGEN
«»

vertel ze niets

ze zullen zich over ons geluk
ergeren , als we treurig zijn
zal men juichen
je kent ze , mijn lief

zij met de kille harten

zij zijn onwetend en dom en
verheugen zich op laster
ik draag mijn wonden nooit
openlijk

vertel ze niets

je weet dat ze ons zullen
willen schaden
de kans dat het ze lukt is
uiterts gering

voor hen is het moeilijk te
aanvaarden
mijn tranen zullen onzichtbaar
zijn,

de jouwe droog ik

in geluk, in verdriet
wij vertellen ze niets
beter zo…

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Fairouz
Actief sinds: 08-02-2014Informatie bij het gedicht:

het spreekwoord gaat : als het geluk uw huis behoort , wees dan stil en sluit de poort....vandaar kwam de inspiratie Auteursrechten
Op dit gedicht ‘vertel ze niets’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.