Nooit meer

Fairouz

drentelen in huis
onmogelijke uren
pratend, pratend
een lach, schel
wegstervend.

vermoeiend…

stommelen in de nacht
ogen,
verscholen achter glas
vage verhalen
waarheid ?

we hebben ze gewoon
nooit gekend
de tijd duurde ( te ) lang
opluchting als de vloer
weer toebehoorde
aan jezelf

eindelijk verlossing
het leek op
wakker worden
toen we besloten

dit nooit meer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fairouz (Actief sinds: 08-02-2014)

Informatie bij het gedicht

niet iedereen is oprecht

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nooit meer’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.