gele wolken

Fairouz

gele wolken

 

het meisje , ze woont aan de rivier

gebruikt nauwelijks woorden

ze maakt vanavond haar jurk af

hij is smaragdgroen en past bij

haar ogen


ze droomt van gele wolken en een

man die altijd onderweg is

zij blijft alleen in de eenzame ruimte

ze zal neuriën en uiteindelijk

haar jurk aantrekken
 

om zich daarna naakt te bewonderen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Fairouz (Actief sinds: 08-02-2014)

Informatie bij het gedicht

mystiek valt dit gedicht wel onder

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gele wolken’ van Fairouz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.