Spandoek nee

Christald

spandoek nee, dekentje ja
In een lied onder de zomer
ik doe het meestal zonder thuis
in een lied onder de bomen, dromen, buis

 

een lied onder de zomer
ik doe het meeste al onder dekens
dij-kant mee, hoezee hoezee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-01-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Christald (Actief sinds: 12-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Spandoek nee’ van Christald zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.