INLOGGEN

Opa gedichten & oma gedichten

Hieronder hebben wij alle gedichten over opa's en oma's en grootouders uiteengezet. Deze gedichten (korte en lange) handelen over opa's en oma's zelf, bijvoorbeeld over hun ervaringen, gebeurtenissen in hun leven en hun karakter. De gedichten en gedichtjes kunnen ook zijn geschreven voor (in plaats van over) opa's en oma's (bijvoorbeeld als ode). Gedichten die verband houden met het overlijden van grootouders vind je niet in deze rubriek, maar in een aparte rubriek.

Heb je zelf één of meerdere opa gedichten of oma gedichten, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!