INLOGGEN
«»

Familie

Hoe het er nooit is geweest
Ik het niet heb gevoeld
Vroeger geloofde ik je
Maar die tijd is verstreken
Nu ben ik bang
En het lijkt alsof
Mijn gevoel in een nachtmerrie zit
Als een berg die te hoog is
Of als een dal te diep
Toch is het niet onmogelijk
Maar niet voordat ik je weer zie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nienke Huizenga
Actief sinds: 04-06-2022Informatie bij het gedicht:

26-05-'22' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Familie’ van Nienke Huizenga zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.