INLOGGEN
«»

Een vreemde wereld

Een vreemde wereld

Soms vind ik het echt een zootje
Mijn kleindochter met een kadootje
Om opa en oma even blij te maken
Maar je kan haar niet aanraken
Ik binnen en zij buiten op straat
Terwijl ze daarna verder gaat
Je mompelt tegen haar iets van spijt
En denk gelijk aan een andere tijd
Toen je haar een kus mocht geven
Wat is het dan nu een raar leven
God geef toch weer genezing
In de wereldwijde samenleving
Ik mis mijn lieve kleinkinderen
Die ik nu zelfs moet verhinderen
Spontaan bij ons binnen te stappen
Te luisteren naar hun flauwe grappen
Als ik mij weer in hun naam vergis
Wat ik nu zo verschrikkelijk mis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Opa en oma Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een vreemde wereld’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.