INLOGGEN

Oorlogsgedichten

De mooiste oorlogsgedichten heeft Dichters.nl op een rij gezet. Kleine en korte gedichtjes over oorlog en langere gedichten over oorlog, oorlogen, het leed dat oorlog veroorzaakt en beschrijvingen van het meemaken van oorlog. Onder de gedichten bevinden zich ook gedichten over de Tweede Wereld Oorlog.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over oorlog (oorlogsgedichten), of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!