Rood in de regen

wil melker


rood in de regen


ik heb de mensen gezien
hun lach en kracht
in geestdriftig betogen

een lucht vol kleur
in samen plezierig
de vrijheid weer dopen

pas toen gingen
zij langzamer lopen
geschrokken door schoten

angst verlamde geluid
hoorde ontzetting in ademen
niemand kwam meer vooruit

de stilte nam toe
van niet meer bewegen
zag schoenen rood in de regen


wil melker
21/02/2018
www.wilmelkerrafels/deds/nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rood in de regen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.