Mijn eigen held

Eigen-wijsje

Mijn eigen held

Grandioos is jouw koos
al een tijdje niet meer
Obsessief leg je de focus op mij
Zo hoef je niet te kijken
Naar je eigen etterende zweer

Ik ben niet de demon die jouw
Al zo lang kwelt
Redden hoef je me ook niet
Van die van mij
Ik ben mijn eigen held

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Eigen-wijsje (Actief sinds: 14-06-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn eigen held ’ van Eigen-wijsje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.