INLOGGEN

Obsessie gedichten

Je vindt hier allerlei obsessie gedichten, gedichten over obsessies en obsessiviteit. Heb jij een obessie of ken je iemand met obsessies, dan kun je wellicht herkenning vinden in deze gedichten. Heb je zelf te maken met een obsessie of heeft iemand in je omgeving hier mee te maken, en kun je gedichten over een obsessie maken, stuur dan zelf eens een gedicht in voor deze rubriek!

Heb je zelf één of meerdere gedichten over obsessies, of wil je kleine korte gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!