INLOGGEN

Nieuwjaarsgedichten

Een overzicht met de mooiste nieuwjaars gedichten en kleine korte gedichtjes over het begin van het nieuwe jaar en oud op nieuw. Bekijk de nieuwjaars gedichten die onze dichters hebben gemaakt, er zit altijd wel een mooi gedicht(je) tussen!

Heb je zelf één of meerdere gedichten over nieuw jaar of oudjaar(sdag), of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan ter plaatsing naar ons in via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!