Onvoldoende gastvrij?

Dakoyria

Zij wéét toch, met hoeveel moeite ik gezelligs
heb georganiseerd...
Ik ken het nodige aan psychische en lichamelijke
makke Niettemin heb ik het 'm geleverd en zij
heeft werkelijk niets ontbeerd!

Het werd gezellig, daar niet van, maar ook een
hoogst noodzakelijk toiletbezoek kwam ervan
De hele badkamer de dag ervoor door mijn
kundige hulp gepoetst; de w.c. er nog eens extra
achter an

En jahoor, commentaar was niet van de lucht...
Toen heb ik diep maar eens gezucht Zeggen deed
ik niets, wou niet de sfeer bederven... Tot overmaat
van ramp ook nog een overvol rekje vól schone was
neergezet. In de woning nergens anders plek in de

woning... Zij was wat je noemt ontzet! Vriendschap?
Met een vraagteken, niet het wezenlijke begrepen!
Nou ja.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onvoldoende gastvrij?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.