INLOGGEN
«»

Van harte wens ik U Zijn zegen

Het nieuwe jaar met Hem beginnen,
wat er ook komen gaat dit jaar.
Hem en onze naasten beminnen,
bidden dat Hij ons voor 't kwaad bewaar.
O Heer, ontferm U over allen,
geef ons genade, geef ons kracht.
Dat wij van U mogen getuigen,
een licht zijn in de duist're nacht.

Van harte wens ik u Zijn zegen,
dat wij elkaar zijn toegewijd,
samen met Hem gaan op Zijn wegen,
op weg gaan naar Zijn heerlijkheid.


Melodie: LbvK 390
'k Wil o God mijn dank betalen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Van harte wens ik U Zijn zegen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.