Een nieuw jaar

Lesley Biest

Weer een nieuw jaar is begonnen
zoveel mooie bucket list dingen verzonnen.
En weer een jaar overwonnen .

Soms is een jaar voor iemand heel naar ,
of staat het geluk weer voor je klaar .
Soms regen en geen zon ,
maar ook dat euvel dat je weer overwon

Soms diepe dalen ,
maar langzaamaan kun jij ook die finish behalen .

De finish dat je weet wie je bent hoe je jaar ook zal lopen ,
het is ook doen en niet alleen hopen
dus je moet ook je mouwen opstropen .

Ook een jaar helaas weer met corona hoe zal het daarmee gaan ?
Zal die lockdown weer snel weggaan ?!...

Maar hoe je er ook in staat wees positief ,
want het leven bied zoveel moois je hebt er zelf de hand in,

Ik wens iedereen een happy new year .
En als het even niet gaat zoals je wil dit leven ,
zul je positiviteit moeten nastreven .
Denken aan de mooie dingen denken aan tijden dat het beter met je ging .
Doe je ding mensen zullen altijd roddelen of achter je rug om praten
Maar wees vooral jezelf en maak ook de nodige lol .
Met of zonder alcohol .

Veel plezier dit jaar .
Wees een beetje lief voor elkaar .
En zie daar ,
Daar waar de zon zal opkomen ,
daar waar de zon zal neerstrijken ,
ik hoop dat jij je doelen gaat bereiken .
En dat we aan het einde van het jaar met positiviteit kunnen terug kijken .

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lesley Biest (Actief sinds: 08-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een nieuw jaar ’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.