Op weg

Gertjan van der Kraan

Op weg

Je bent eenzaam en bang.
Het duurt nu al zo lang.
Het lijkt of God niet hoort.
En dat is wat je zo stoort.
Terwijl God alles toch ziet,
Ook al beleef je dat niet.
Maar blijf toch geloven
Dat God in de hemel daarboven,
Zoals er in Zijn Woord staat,
Alles op aarde gadeslaat.
Met alles wat daar gebeurt
En dat niet altijd goedkeurt.
Je denkt: Is dit soms de reden
Dat jij nu wordt gemeden.
Maar hoe je hebt geleefd,
Weet dat Hij je vergeeft.
Ga maar vertrouwend op weg
Hem verwachtend tegemoet.
Blijf maar met Hem praten.
Hij heeft echt in de gaten
Wat er van binnen bij jou leeft,
En dat Hij ook echt om je geeft.
Want opeens krijg je antwoord
En je gebed wordt verhoord.
Alleen wel op Zijn tijd.
Dat was ook mijn grote strijd.
Ga zo het nieuwe jaar in
Dat wordt een prachtig nieuw begin.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op weg’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.