INLOGGEN
«»

"Gelukkig Nieuwjaar"

Langzaam ontwaken alle mensen.
Na een nacht vol vreugde en samenzijn.
Een nacht waarin men iedereen het beste wil wensen.
Een magisch moment zonder enig haat of venijn.
Een moment van emoties en respijt ..Ja alleen maar saamhorigheid.
......Langzaam ontwaken de mensen in een nieuw jaar.Vol goede moed en voornemens zijn ze er voor klaar.
Ze hopen dat het beter zal zijn al is het een klein beetje maar.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nabila Bendriss
Actief sinds: 18-12-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘"Gelukkig Nieuwjaar"’ van Nabila Bendriss zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.