INLOGGEN
«»

Het afgelopen jaar.

Wat is er toch weer veel gebeurd
het afgelopen jaar,
'k ben zo dankbaar en zo blij,
God hield ons bij elkaar.

En hoe het ook gelopen is,
in voor of tegenspoed,
steeds opnieuw was Hij nabij
en gaf ons nieuwe moed.

En wat de toekomst brengen zal,
ondanks vele vragen,
alles is in Jezus hand
'k weet mij door Hem gedragen.

Als dan de klok twaalf slaat
en 't Nieuwe Jaar breekt aan,
dan weet ik dat in alles
God ons heeft bijgestaan!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het afgelopen jaar.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.