Welkome uitnodiging voor 31-12!

Dakoyria

Behoedzaam vraagt zij me: Heb jij op Oudejaarsdag
iets te doen? Ik bedacht namelijk: als ik nu eens jóu
en vriendin T vraag?
Gemeenschappelijk de jaarwisseling vieren met erna
een klappende zoen?

Het voorstel staat me onmiddellijk aan; veel
gemeenschappelijks dat ons lijden deed gaan...
En nu gedrieën onverholen pret in het verschiet!
Jáhoor, noteer mij alvast dan maar

Uitnodigend staat zelfs een bed dan klaar, waar ik
later móe dan inschiet...

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Welkome uitnodiging voor 31-12!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.