INLOGGEN
«»

Weer voorbij

Weer voorbij

Alweer is er een jaar voorbij
En staan we voor de drempel
Van weer een heel nieuw jaar
Maar wie gaat mee aan onze zij
Hoe drukt die zijn stempel
Als ik peinzend staar
In de toekomst nu nog onbekend
Dan blijf ik toch weer hopen
Op de belofte die echt staat
Want ik weet als ik me wend
Tot Hem Die bij mijn dopen
Wist waar mijn weg ook gaat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weer voorbij’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.