INLOGGEN
«»

Een nieuwe kans


een nieuwe kans


ik zag het
fonkelen dieper
worden in kristal

schaduw donkerde
tijd vertraagde
stilte voelbaar overal

licht weerkaatste
in ogen die ingetogen
het jaar lieten passeren

het halve woord
of een gebaar in
herkenning was het daar

hemel hel en weten
het was er snel maar
ook weer in abrupt vergeten

in ons zoeken
naar balans gloort
weer een nieuwe kans


wil melker
31/12/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een nieuwe kans’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.