INLOGGEN
«»

Van oud naar nieuw

mag ik
nog even goochelen
op de balans
van oud naar nieuw

de magie weer proeven
van het mirakel tussen ons
jouw ademen in vele
prille lentes morgenstond

de warme zomeravond
dubbel schrijven in genieten
het brandend rood jeukte
morgens wel door de muskieten

wij hebben herfst
geoogst in vele geuren
de kleuren bewaard voor
de winter die gaat komen

hart en ziel zijn vaste
posten op balans mijn liefde
blijft de vaste buffer in
de sluiter samen onvoorzien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Van oud naar nieuw’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.