Het roer gaat om

wil melker

heb de stoep
weer schoongeveegd
restanten van het feest
in grijze afvalzakken
mijn goede voornemens
kreeg ik nog niet te pakken

in opgeruimd
flonkert nu iets meer
dat sfeer geeft aan normaal
het sprankje hoop dat
dit jaar anders wordt
het roer gaat om nu helemaal

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het roer gaat om’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.