INLOGGEN
«»

Je eerste kus

mag ik vandaag
je eerste kus
weer zijn

na een avond
vol met herrie
en intiem venijn

besloten met een
duur festijn van
hapjes en champagne

jou nam ik mee
in laatst oplichten
van nieuwe vergezichten

de knallers zijn voorbij
blijf jij ook dit jaar
ondanks alles nog bij mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je eerste kus’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.