INLOGGEN
«»

een nieuw begin

Afscheid nemen doe ik niet
Zonder opluchting
Vermengd met verdriet

Op het slappe koord
Houd ik voor evenwicht
Mijn gezicht strak
Op de horizon gericht

Terwijl ik voorwaarts struikel
Dans, struikel, weer dans,
Houd ik geluk en verdriet
In wankele balans

Want leven betekent
Naar voren bewegen
Het verleden is gedaan

Morgen de toekomst
Nu dit heden!

Emka

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marion Kleuters
Actief sinds: 03-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘een nieuw begin’ van Marion Kleuters zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.