INLOGGEN
«»

Het eerste licht

het eerste licht


ik bied je vannacht
mijn vuurwerk aan
door bij je te zijn

in een magnifiek gebeuren
zullen stralen en bogen
de hemel doen kleuren

maar ook met de pijn
en onzekerheden waaraan
wij samen hebben geleden

in vuurspuwers en draaiers
dansen licht en beweging
hun eeuwig komisch spel

alles ging snel
in een jaar vol hectiek
over bergen door diepe dalen

samen zullen wij stralen
en het eerste licht zien
van twee duizend vijftien

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-12-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

31/12/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het eerste licht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.