INLOGGEN
«»

Nieuwe hoop

 Niks liever wil ik
 een start maken
 Niks liever wil ik
 & alles achter me laten
 Niks liever wil ik
 Al degenen kwijt
 NIks liever wil ik,
 Een leven zonder strijd
 NIks liever wil ik,
 Een leven met jou
 NIks liever wil ik,
 Ik hou van jou!

 Diep in me doet het nu pijn
 Ik weet dat JIJ er voor me zal zijn
 Diep in me doet het zeer
 Ik leer van mijn fouten telkens weer
 Diep in me is het gebroken
 En ben je doorgebroken

 Niks liever
 Wil ik jou
 Niet voor even
 Maar voor heel mijn leven
 Nu ik je hebt
 Schijnt de zon weer
 En al het zeer
 Is weg
 Jij legt een pleister op alle wonden..
 JIJ ben jij
 En ik ben ik
 Zonder jou en mij
 IS er geen wij!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

summerblondje
Actief sinds: 29-03-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nieuwe hoop’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.