Mijn wens

Gedichten Blue rose - Vicky

 Waarom
 hebben we
 een nieuw jaar nodig
 Om al onze wensen
 uit te spreken
 Beloftes te doen
 waar zeker de helft
 zich niet aan kan houden
 Iedereen aan iedereen
 veel geluk en
 goede gezondheid wenst
 Terwijl ik denk
 Dat we dat
 elke dag nodig hebben
 Misschien
 zouden we er eens
 bij stil moeten staan
 Dat we ook op andere momenten
 iets kunnen betekenen
 voor iemand
 waar we van houden
 Of die ons nauw
 aan het hart ligt
 Dus daarom
 mijn lieve vrienden
 Van mij geen beste wensen
 en loze beloftes
 Maar gewoon
 Een vriendelijk gebaar
 Een lief woord
 Wat van mijn kostbare tijd
 Ook volgend jaar
 Wat mijn vrienden ook nodig hebben
 Ik sta voor jullie klaar!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichten Blue rose - Vicky (Actief sinds: 08-03-2014)

Informatie bij het gedicht

Mijn idee van een nieuw jaar....en de bijhorende wensen...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn wens’ van Gedichten Blue rose - Vicky zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.