INLOGGEN
«»

Een nieuw begin

 Een nieuw begin van het nieuwe jaar,
 is altijd iets om naar uit te kijken,
 weg met het oude dat is weer klaar,
 wat er komt zal nog moeten blijken,

 vol goede moed ga ik er weer tegen aan,
 een verwachtingsvolle periode,
 waar zal ik komen te staan,
 een hele nieuwe episode,

 kansen die ik met beide handen grijp,
 een nieuwe liefde wie weet,
 is de tijd dan dit jaar rijp,
 heb ik eindelijk weer eens beet,

 geluk zit diep van binnen,
 die moet je niet gaan zoeken,
 ook al kun je nog zoveel pinnen,
 het antwoord vind je niet in boeken,

 liefde komt en die gaat,
 zo is nou éénmaal het leven,
 als je er een moment bij stil staat,
 ben je in staat om weer te geven,

 oud of jong dat maakt niet uit,
 liefde is een prachtig moment,
 zoals bij een baby hoort beschuit,
 is liefde voor iedereen bekend.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-03-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Bettina Reus
Actief sinds: 05-03-2014Informatie bij het gedicht:

nieuwe kansen in het nieuwejaar Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een nieuw begin’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.