INLOGGEN
«»

Zonder sporen

 schreef een
 vlucht meeuwen
 op zwart papier

 nu zijn ze
 weer hier als
 raven in de sneeuw

 zonder sporen
 geland weg van
 zee en het strand

 maar ik wil ze
 zien vliegen nog ongelijnd
 op een blanco A-vier

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zonder sporen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.