INLOGGEN
«»

Je droomt nog kerst

 zacht fonkelt
 de zilveren bal
 de stal is vol van
 komen en weer gaan

 buiten de frisse neus
 een tijdelijk volle maan
 je droomt nog kerst
 zacht tegen mij aan

 muziek draagt vaag
 in vlagen wind
 de hoge stem van het
 succesvolle sopranenkind

 wij zijn op weg
 van een bewogen jaar
 naar een nieuwe start
 de laatste dagen reflecteren zwaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

27/12/2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je droomt nog kerst’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.