INLOGGEN
«»

De Gouden Zonnestralen

De Gouden Zonnestralen
die schijnen in mijn hart
Ook als het buiten regent
zodat het mij verwarmd

Blij mag ik ze begroeten
ze stralen op de ramen
Alles is buiten zo mooi
bloemen en planten groeien

De ooievaars in hun nest
op de hoek van mijn straat
Ik ben zo dankbaar Heer
U bent mijn loflied waard

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De Gouden Zonnestralen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.