Herfstwandeling in het bos

Dakoyria

Zulk prettig aanhoudend herfstweer sméékt bijna
om een wandeling door fraai gekleurd bos...
Meer vertrouwd met zand en zee ga ik nu tussen
talrijke paddenstoelensoorten van harte 'los'

Voor mij een uiterst lieve herinnering aan een
partner die er toen dan nog was...
Grote, beeldschone landhuizen gezien; bosbessen
aten we alras

'Onze favoriete uitspanning' met koffie en meer dan
verrúkkelijk appelgebak! Soep nadien die iedere
beschrijving tartte, maar waarvoor je met alle liefde
een lans brak!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Herfstwandeling in het bos’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.